Christopher Zahonero i Irene Alfonso, membres de la nova Coordinadora Comarcal del BLOC JOVE de l’Horta Sud

El passat 10 de març es va celebrar a la localitat d’Alaquàs el Congrés Comarcal del BLOC JOVE de l’Horta Sud. El Passatge Jove va ser testimoni d’una jornada on més d’una trentena de joves es reunien per tractar els problemes de la comarca i elegir la nova Coordinadora Comarcal. La presència del regidor de Compromís d’Alaquàs, Vicent Forment; del Secretari Comarcal del BLOC, Artur Hernández i del Secretari General del BLOC JOVE, Fran Ferri, va servir per encoratjar els i les joves nacionalistes a continuar treballant per la comarca i seguir amb el bon treball que s’està realitzant en els darrers mesos.

Maria Muñoz, del col·lectiu de Silla, encapçalarà al jovent nacionalista de la comarca. Muñoz va destacar en la seua intervenció que cal continuar consolidant el projecte del BLOC JOVE i de Compromís, amb la reconstitució dels col·lectius i la creació de nous, a més de sumar els i les joves que volen participar Compromís.

Maria Muñoz estarà acompanyada en la Coordinadora Comarcal per Joan Martínez, del col·lectiu de Catarroja, que ocuparà la Secretaria d’Organització; Marta Miguel, del col·lectiu de Picassent, que ocuparà la Secretaria de Finances; Irene Alfonso, del col·lectiu d’Alaquàs, que ocuparà la Secretaria de Comunicació; i per Judit González i Christopher Zahonero que ocuparan les vocalies. Un equip de gent nova i renovada, amb il·lusió i ganes de treballar.

Dins del Congrés Comarcal es reivindicaren diversos temes com la millora del transport públic de la comarca oferint serveis nocturns el cap de setmana i la descentralització del transport públic amb la ciutat de València; una escola pública, en valencià i de qualitat; la protecció de l’Albufera i dels paratges naturals de la comarca; la creació d’ajudes a l’ocupació per a joves…

Arxivat en: Bloc Jove, Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *