Com sabeu pels mitjans de comunicació, els alts càrrecs d’EMARSA que dirigien la depuradora de Pinedo, nomenats pel PP, estan sent investigats i alguns ja els han embargat propietats a les causes judicials obertes contra ells. Està quedant demostrat que es va constituir una trama en què s’ha furtat sistemàticament els diners públics dels valencians destinats a la depuració de les aigües residuals de la zona metropolitana de València.

Eixos diners de tots i totes, s’han utilitzat per pagar capricis com cotxes de luxe, viatges a visa sense límit, suposats serveis sexuals de les famoses “traductores romaneses”, propietats immobiliàries i desviament inclòs de part dels diners furtats a paradisos fiscals.

S’ha comprobat que tots estos pocavergonyes, que es van adjudicar a sí mateixos sous milionaris, treballaven de l’ordre de 6 mesos en tot l’any, tota una vergonya.

Entre els implicats, personatges com el ja ex-alcalde de Manises, del PP i molts càrrecs de confiança, tots i cada un d’ells, militants o simpatitzants del PP.

Des de Compromís no volem que tot aquest balafiament i saqueig de diners públics repercutisca en la butxaca una vegada més dels ciutadans. Com sabreu molts de vosaltres, a començament d’any l’EMTRE (entitat metropolitana de tractament de residus) va decidir amb els vots del PP, l’apujada del 300% (sí, multiplicat per 3!!!) de la taxa TAMER (taxa de tractament de residus sòlids urbans) que ens cobren a Alaquàs al rebut de l’aigua, suposant apujades d’entre 15 i 60 euros mensuals al rebut de l’aigua. Tot això s’ha fet per a compensar el desastre financer provocat per ells mateixos en les entitats que gestionen el nostre fem. És com si algú et roba, el portes a judici i el jutge el condemna però a tu et fan pagar tots els costos del procés, indemnitzacions… Com ells fan i desfan ací a València, ens estan furtant per totes bandes. No anem a permetre-ho!

Per tot això et presentem la següent campanya ciutadana en què instem als ciutadans a reclamar els diners que ens han furtat, perquè pugues reclamar el que és teu, el que estos poca-vergonyes del PP han saquejat de les arques públiques:

http://emarsa.compromis.net/