Havent de celebrar Sessió núm. 6 de l’Ajuntament Ple el dia 26 d’abril de 2012, a les 20 hores, en el Saló de Plens de la Casa Consistorial, i a fi de complir al que estableix l’art. 38 del ROF, HE RESOLT CONVOCAR els Regidors i Regidores amb distribució del següent:  

ORDRE DEL DIA

6-1. Aprovació de les actes corresponents a les sessions celebrades els dies 5 i 28 de març de 2012.

6-2. Correspondència oficial.

6-3. Dació de compte sobre nova composició de la Junta Local de Seguretat.

6-4. Dació de compte sobre les diverses gestions realitzades, amb vista a l’obtenció de la condició d’Agència de Col·locació de l’Ajuntament d’Alaquàs.

6-5. Protocol d’actuació en les Cerimònies d’Acolliments Civils de l’Ajuntament d’Alaquàs (Annex I del Reglament Municipal).

6-6. Petició de compareixença de la Regidora Isabel Mondéjar Villarejo.

6-7. Dació de compte del Decret d’Alcaldia sobre l’exercici d’accions enfront de la Generalitat Valenciana en reclamació de deutes pendents.

6-8. Expedient de modificació de crèdits.

6-9. Modificació núm. 1 de la concessió del contracte de gestió dels serveis de “Recollida de Residus Sòlids Urbans i de Neteja Viària”, formalitzat amb Agricultors de la Vega. Proposta d’aprovació.

6-10. Acceptar la delegació per a contractar l’execució de l’obra inclosa en el PPOS 2012 amb núm. 262, consistent en la pavimentació d’uns quants vials, així com compromís econòmic.

6-11. Nova Ordenança Municipal Reguladora d’Usos i Activitats. Proposta d’aprovació inicial i exposició pública.

6-12. Modificació puntual núm. 17 del PGOU, consistent en la supressió de la consideració com a equipament públic d’edifici municipal. Proposta d’aprovació inicial i exposició pública d’expedient de desafectació a l’ús públic.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

PRECS I PREGUNTES