Havent de celebrar Sessió núm. 10 ordinària de l’Ajuntament Ple el dia 26 de juliol de 2012a les 20 hores, en el Saló de Plens de la CasaConsistorial, i a fi de complir al que estableix l’art. 38 del ROF, HE RESOLT CONVOCAR els Regidors i Regidores amb distribució delsegüent:  

ORDRE DEL DIA

10-1. Aprovació de l’acta corresponent a la sessió celebrada el dia 28 de juny.

10-2. Correspondència oficial.

10-3. Modificació puntual núm. 18 del PGOU, parcel·les destinades a equipament social-comercial i equipament esportiu síties en la UE F2 del pla parcial La Garrofera, amb emplaçament en el carrer de les Trezte Roses, 12 al 18. Supressió de la seua consideració com a equipament públic. Proposta d’aprovació definitiva. Acord de desafectació a l’ús públic del citat immmoble.

10-4. Modificació puntual núm. 17 del PGOU, edifici d’ús administratiu-cultural segons pla general destinat en l’actualitat a central de serveis-magatzem municipal amb emplaçament en Camí Vell de Torrent, núm.12.  Supressió de la seua consideració com a equipament públic. Proposta d’aprovació definitiva. Acord de desafectació a l’ús públic del citat immmoble.

10-5. Designació de Jutge de Pau titular. Iniciació de l’expedient.

10-6. Dació de compte del Decret d’Alcaldia relatiu a col·locació dels Regidors en el Saló de Sessions.

10-7. Calendari laboral. Assenyalament de festes locals per a l’any 2013. Proposta d’aprovació.

10-8. Informe de rectificació i actualització d’inventari de patrimoni municipal, a data 31 de desembre del 2011.

10-9.Conveni de col·laboració entre els Ajuntaments d’Alaquàs i Aldaia, per a la prestació del funcionament d’una aula d’estimulació multisensorial executada per l’Associació Kabem Tots. Proposta d’apovació.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

PRECS I PREGUNTES