#MouteDenit

Fa anys, alguns pobles de l’Horta Sud (els que tenen estació de tren) tenien un servei de trens nocturn que arribava fins València, Cullera, Gandia.. (llocs destacats pel seu oci nocturn). Aquest servei, encara que era insuficient, ens permetia eixir dels pobles els caps de setmana i passar-ho bé sense necessitat d’estar preocupats per com anar i com tornar cap a casa.

No obstant, ja aleshores hi  havia pobles sense cap tipus de transport nocturn (Alaquàs, Picassent, Alcàsser, Torrent, Albal, Beniparrell…) i ja en eixos temps protestàvem per la manca de transport per acudir a aquests pobles o que els seus habitants pogueren moure’s d’allí.

Actualment no hi ha cap tipus de transport públic nocturn a la nostra comarca (exceptuant els trens de falles), cosa que dificulta molt la eixida, tant dels joves com dels adults, ja que no es tracta només de donar un servei a gent sense carnet de conduïr, sinó que també és una manera d’evitar accidents provocats per l’excés d’alcohol al volant o per somnolència i cansanci d’aquelles persones que treballen per la nit i no tenen més remei que utilitzar el seu vehicle particular per desplaçar-se.

Pensem que el transport nocturn és totalment necessari per afavorir la comunicació entre els nostres pobles i entre les demés comarques, alhora que millora el benestar al donar seguretat als usuaris i afavorir un oci més responsable.

MOU-TE DE NIT!! 😉

 

Arxivat en: Bloc Jove, Comarcal, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *