Serà el dissabte dia 27, a les 10.00 en El Passatge d’Alaquàs

El col·lectiu Bloc-Els Verds d’Alaquàs continua apostant per la informació a la ciutadania i la transparència en la gestió. És per això que aquest pròxim dissabte dia 27 d’octubre  hem organitzat una jornada de treball oberta a tots els ciutadans i col·lectius de la població, per a arreplegar propostes de cara a l’elaboració de les al·legacions a les ordenances fiscals de 2013 que la coalició presentarà a la proposta de modificació d’ordenances fiscals realitzades pel govern socialista.

Aquesta jornada, oberta a la participació de tot el món,  és una continuació de les ja celebrades  sobre la situació económica de l’Ajuntament  o la realitzada per  donar comptes del primer any de l’actual legislatura, les mocions presentades, les propostes defensades i el control exercit a l’equip de govern.

El principal punt de la Jornada serà la proposta de Modificació de les Ordenances Fiscals per a l’any 2013 elaborades per l’equip de govern,  segons Vicent Forment “la ciutadania ha d’estar ben informada de totes aquelles mesures que afecten les seues butxaques”.

Bloc-Els Verds de’Alaquàs va iniciar aquest format de gestió participativadesde el principi de la legislatura, amb una extraordinària acollida. És per això que a banda de compartir amb la ciutadania el que ocorre a l’Ajuntament mitjançant la seua pàgina web, Facebook, Twitter i els vídeos a Youtube, vol continuar debatent i recollint opinions per millorar el poble entre tots i totes en aquestes reunions i jornades. En  pròximes dates el Bloc-Els verds organitzarà una jornada semblant per explicar les modificacions del nou Pla General i recollir propostes ciutadanes.

La Jornada començarà a les 10.00 hores, en El Passatge, situat en l’avinguda Blasco Ibañez número 57, d’Alaquàs. Totes les persones i tots els col·lectius d’Alaquàs que ho desitgen estan convidats a participar amb les seues idees i les seues propostes.

Publicacions digitals: EL PERIÓDICO DE AQUÍNOU HORTA OEST