Vaga general 14N

Des de Compromís per Alaquàs vos encoratgem a participar activament en la convocatòria de vaga ciutadana per al #14N. Es tracta d’una mobilització d’àmbit europeu que també tindrà lloc als països que, com nosaltres, estan patint les greus conseqüències de l’austericidi que ens imposen les polítiques de la troika: Portugal, Grècia, Itàlia, etc. Tenim una oportunitat per plantar-nos i exigir una moratòria en el pagament del deute. Perquè les persones estan per davant dels bancs.

A Compromís ens inspirem en l’Economia del Bé Comú per a la nostra acció de govern, per a portar a la pràctica la nostra filosofia de #RescatemPersones. A Muro (el Comtat) portem en l’alcaldia des del 1999 treballant en esta direcció. Una economia basada en els principis de la solidaritat i la cooperació. Fa poc, el programa Crónicas de La 2 va elaborar un reportatge molt interessant sobre Muro com a exemple del model de l’Economia del Bé Comú. Vos convidem a veure’l.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *