El Bloc-Els Verds amb les treballadores i usuaris de la Residència d’Alaquàs.

Treballadores i usuaris de la residència d’Alaquàs es manifesten en protesta pel deute del Consell que ascendeix a 1’2 milions

Treballadors i usuaris de la residència d’Alaquàs es manifesten en protesta pel deute del Consell que ascendeix a 1.200.000 euros. A la reivindicació s’ha sumat el portaveu municipal del Bloc-Els Verds, Vicent Forment, que ha acompanyat al personal, familiars i usuaris en la marxa que ha recorregut els voltants del centre

Per la seua banda, Vicent Forment, portaveu del Bloc-Els Verds en l’Ajuntament, ha lamentat que la Generalitat faça pagar les retallades als més febles, “posant en perill llocs de treball i l’assistència a les persones majors mentre gasta els diners a rescatar bancs en lloc de rescatar a persones”.

Arxivat en: Participació i Transparència, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *