CONCENTRACIÓ: En defensa de RTVV

Dimarts 16 fa un any que es va presentar l’ERO que ha destrossat el que quedava de RTVV. Els afectats per l’ERO de RTVV han convocat una concentració, a les 19h, en la Plaça de la Mare de Déu de València per a defendre la necessitat d’una televisió pública, de qualitat i en valencià, on poder trobar-nos ben reflexats com a poble valencià, que és, al cap i a la fi en paraules de Maruja Torres, la funció dels mitjans de comunicació.

A RTVV s’han fet moltes coses malament, però també se n’han fet de bones: Autoindefinits, Trau la llengua, l’Alqueria Blanca, Medi Ambient, Solidaris, el programa Dossiers quan es podien fer reportatges sobre l’actualitat… I si no se n’han fet més ha sigut per manca de voluntat política i de llibertat periodística. Tot i els canvis que s’estan produïnt als mitjans de comunicació, calen mitjans públics que facen una tasca de servei i que garantisquen el dret a la informació que tota democràcia necessita.

Acuideix a la plaça, el dia 16 a les 19h, i reivindica una nova RTVV.

Arxivat en: Activitats, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *