Compromís envia a la seua militància el document tècnic de reglament de primàries

La Comissió Executiva de Compromís ha enviat hui a la militància de la coalició la proposta de document de treball que ha desenvolupat la comissió Tècnica de Primàries i que te diverses opcions en alguns apartats que s’hauran de consensuar.

A partir d’ara s’inicia un procés de participació en la confecció del document que regularà el procés de primàries de Compromís. La Comissió Executiva ha establert un període d’Audiència Pública fins el dia 15 de setembre de 2013 on, a títol individual o col·lectiu, es puguen fer arribar aportacions i propostes que servisquen per a l’elaboració definitiva del document de consens del que ha de ser el Reglament de Primàries de la Coalició. El document tècnic de primàries també serà accessible des de la web coaliciocompromis.net per a què qualsevol ciutadà puga realitzar propostes.

Amb les aportacions rebudes per persones afiliades, col·lectius, comarques, persones simpatitzants, etc… que s’hauran d’enviar al correu electrònic info@coaliciocompromis.net, la Comissió Executiva de Compromís elaborarà el document de consens per al seu debat i aprovació definitius.

 

Documents adjunts

 

Arxivat en: Nacional, Participació i Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *