El Bloc -Verds d’Alaquàs vol que els contractes municipals siguen més transparents

Demanarà al plenari de l’Ajuntament que s’òbriguen als comerços i empreses locals

El portaveu del BLOC-Els Verds a l’Ajuntament d’Alaquàs, Vicent Forment, ha explicat hui que el seu grup ha presentat una moció per al proper plenari municipal, que planteja un sistema per tal que les compres menors que efectua l’Ajuntament s’òbriguen a través de la web al conjunt de les empreses i comerços d’Alaquàs.

Forment, ha manifestat que “la moció pretén millorar la transparència i la gestió econòmica de les compres menudes que efectua l’Ajuntament que esperem siga finalment aprovada” i ha comentat que “davant la difícil situació econòmica que estem travessant, i que afecta molt directament a moltes empreses i comerços de la ciutat, proposem facilitar la participació directa dels diferents comerços i empreses en els processos de compra de material i de contractació de serveis per part de l’Ajuntament”.

El que pretenen amb aquesta proposta, és aconseguir una major rotació de les compres de l’Ajuntament en els diferents comerços de la ciutat, possibilitar una major concurrència d’ofertes que arriben a l’Ajuntament i, alhora, una major transparència en la gestió econòmica i un potencial estalvi de recursos públics.

Per a Forment ”cal establir mecanismes reglats que faciliten la participació directa dels diferents comerços en els processos de compra de material per part del consistori i que milloren la transparència en la gestió dels diners públics. D’allò que es tracta és de permetre que els comerços i les empreses locals pugen donar a conèixer les seues ofertes a l’Ajuntament.”

Moció contractes menors

Arxivat en: Economia i Ocupació, Participació i Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *