Cafè amb Compromís – Primàries Eleccions Europees

Com sabreu, s’ha iniciat el procés de primàries per a la tria de la candidatura de Compromís al Parlament Europeu. Aquest procés, és sense dubte, una experiència pionera al País Valencià en l’obertura democràtica i de participació en les decisions que impliquen a la Coalició Compromís.

A l’Espai Compromís i en la pàgina web www.coaliciocompromis.net/primaries està tota la informació per a inscriure’s com a candidat i per a participar.

La transparència i la participació amb la que interactuem amb la ciutadania en aquelles ciutats i pobles on governem, a les Diputacions, Corts i Congrés es veu ara reflectida en aquest procés, com a exemple que fa palés el tarannà democràtic que ens defineix i que portem a la pràctica cada dia, dins i fora de la nostra organització.

 Vine el dissabte 1 de març, a les 16’30h, al Bar Rosal d’Alaquàs, i xarrem sobre el tema.

Arxivat en: Activitats, Nacional, Participació i Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *