La plataforma COL·LEGI CREMONA-TOTS SOM CREMONA vos anima a participar en la manifestació que hem organitzat el pròxim 14 d’Abril 2014 a les 18h a la Plaça Manises de València.

Aquesta iniciativa naix en una assemblea de la nostra plataforma en les més de 4 setmanes de tancament que portem per defensar el manteniment de l’única unitat d’infantil que Conselleria pretén suprimir el curs que ve i que pretén obligar al tancament del centre en un futur.

La manifestació consistirà en unes marxes de quatre columnes que eixiran des de diferents punts de la ciutat i confluiran a la Plaça de Manises. En concret, les quatre columnes són les següents:

Nord: Eixida des de la confluència de l’Avinguda Peset Alexandre i Primat Reig. Av. Constitució fins el riu, Pla de Saïdia i Guadalaviar, Pont dels Serrans, Carrer Serrans fins plaça Manises.

Sud: Sant Agustí, Sant Vicent, Periodista Azzati, Plaça Ajuntament, Sant Vicent, Plaça Reina, Micalet, Pl. Mare de Déu, Manises.

Est: Facultat de Geografia i Història (Blasco Ibáñez, 28), Blasco Ibáñez, General Elio, Pont del Real, Pintor López, carrer del Salvador, Carrer de l’Almodí, Plaça Mare de Déu, plaça Manises.

Oest: Avinguda del Cid (parada de Metro), c/Linares, Àngel Guimerà, Ferran el Catòlic, Quart, Cavallers, Plaça Manises.

En cada una d’aquestes columnes aniran representants de la comunitat educativa dels centres escolars afectats per les supressions de l’arranjament escolar i tots aquells altres centres i persones que defensen l’escola pública.

No hi pots faltar, comptem amb tu.

Perquè SI ES POT

TOTS SOM CREMONA