Jordi Sebastià i Mònica Oltra visiten el Ciutat de Cremona

La diputada autonòmica de Compromís, al costat de l’alcalde de Burjassot i candidat a les eleccions europees, Mónica Oltra i Jordi Sebastià, respectivament, acompanyats de diferents militants i simpatitzants de Compromís per Alaquàs, s’han acostat a donar el seu suport a la lluita que està portant la Plataforma “TotsSomCremona” perquè la Conselleria d’Educació rectifique i no elimine la única unitat d’infantil -la que dona accés al col·legi d’Alaquàs- a l’arranjament escolar del pròxim curs.

Tant la diputada com l’alcalde compartiren amb els pares i mares part de la jornada i no dubtaren en col·locar-se la ja famosa samarreta taronja que identifica la reivindicació de la comunitat escolar d’aquest centre públic que ja porta 50 dies de tancament en els barracons.

Arxivat en: Cultura i Educació, Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *