Cafè amb Jordi Sebastià, candidat al Parlament Europeu per Primavera Europea

Consol QuartLa nostra companya Consol Barberà, membre de l’executiva de Compromís, va participar la setmana passada en una tertúlia cafè amb Jordi Sebastià, candidat al Parlament Europeu per Primavera Europea, a la població de Quart. En la tertúlia amb representants de Compromís de l’Horta Sud es va raonar sobre la importància de tindre un representant amb veu pròpia i valenciana a Brussel·les, de la mateixa manera que en tenim a Madrid, i de les polítiques que es poden fer des del Parlament Europeu per resoldre problemàtiques socials com les que es viuen als nostres pobles. Sebastià va remarcar la necessitat de què la Unió Europea incideixca més en les polítiques socials que en les financeres.

 

 

Arxivat en: Comarcal, Europa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *