#TotsSomCremona i Jordi Sebastià

jordi cremona 2A principis d’abril Jordi Sebastià i Mònica Oltra varen visitar l’escola Ciutat de Cremona per conèixer la seua situació, les seues reivindicacions i portar-les allà on calguera des de les seues responsabilitats polítiques.

Ahir, dijous 29 de maig, coincidint amb les activitats dels 100 dies de tancament de protesta Jordi Sebastià va tornar, com a eurodiputat electe, per tal de renovar el compromís d’emportar-se cap a Brussel·les la lluita del Cremona.

En la visita Sebastià va estar acompanyat d’Enric Morera, síndic de Compromís a les Corts, i d’Emili Altur, diputat provincial de Compromís a la Diputació de València.

Arxivat en: Cultura i Educació, Europa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *