V Festa Estellés 2014

El dia 4 de setembre, dia del naixement del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, s’ha celebrat a Alaquàs, per cinqué any consecutiu, la Festa Estellés. Quasi un centenar de persones participaren en les activitats de la Festa que consistien en un sopar faixat, lectura de poemes d’Estellés i l’espectacle de música i poesia “De mà en mà”, a càrrec del músic Borja Penalba i l’actor Francesc Anyó.

Organitzat per l’ACV Tirant lo Blanc d’Alaquàs i amb la col·laboració de Compromís per Alaquàs, la Festa Estellés es va desenvolupar en un ambient cordial i festiu, en la placeta de Sant Roc, amb la participació de gent de totes les edats, que hauria agradat al poeta de Burjassot, un gran reivindicador del poble senzill i pla.

La lectura de poemes estigué a càrrec dels mateixos participants en el sopar, que recitant o llegint, compartiren els seus poemes predilectes amb la resta de la concurrència. També es varen reivindicar altres poetes valencians, entre ells el conegut Marc Granell.

Per cloure l’acte, el músic Borja Penalba i l’actor Francesc Anyó deleitaren els assistents amb el seu espectacle “De mà en mà”, on la música i la poesia seguiren recrV Festa Estellés Alaquàs Ieant les paraules d’Estellés amb el seu llenguatge sovint clar i directe, tan característic, amb el que el poeta va escriure del poble, dels somnis, dels sexe o de l’amor. L’espectacle fou dedicat per Penalba i Anyó a la lluita del CEIP Cremona, que aquests dies ha vist entrar la policia en les seues instal·lacions, i aquells que reivindiquen contra les injustícies socials, perquè com va dir Penalba “Tots som Cremona”.

Arxivat en: Activitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *