Ens reunim amb associacions

Des de fa un temps Compromís per Alaquàs està reunint-se amb associacions diverses per a presentar el nostre projecte però sobretot per a escoltar allò que ens vullguen contar. A Compromís per Alaquàs ens agrada que la gent participe, s’associe i siga una ciutadania activa. Entre les reunions que hem mantingut es troben la de l’Agrupació Comarcal d’Empresaris o la de la Unió Musical d’Alaquàs. reunio empresaris

Cada col·lectiu ens ha aportat les seues inquietuts i les seues necessitats en relació amb la política municipal. Per la nostra part hem explicat la necessitat d’un canvi en la política local i el gran problema del deute de l’Ajuntament que dificultarà la seua gestió en els pròxims anys, a més de les línies generals del nostre programa.

Arxivat en: Activitats, Campanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *