Per motius d’incompatibilitat la nostra companya Violeta García Carreño, número 3 en la llista de Compromís per Alaquàs i regidora electa, ha de renunciar a la seua acta. Com ella mateixa explicava a les xarxes socials:

“Hui he presentat a la Junta Electoral la meua renúncia com a regidora. Com sóc treballadora de l’empresa pública municipal Alem es crea una incompatibilitat amb el càrrec de regidora, degut a que no es pot ser representant en el mateix Ajuntament que es treballa, per la qual cosa he de triar entre la regidoria o el meu lloc de treball.
Malauradament, en la regidoria només percebria l’assignació d’assistència a plenaris, la qual és prou simbòlica i no em permet mantenir-me, ja que com sabreu, estic emancipada.

Tot i aixó que ningú s’asuste que no m’esvairé com el fum, tinc la sort de ser part d’aquest equip que és Compromís, i n’hi ha moltes coses per les que lluitar a Alaquàs.

A més em fa molta il.lusió vore a Bru Pons de regidor!”

El número 4 és Bru Pons i, de la mateixa manera que Violeta, es deixarà la pell per Alaquàs i estarà al vostre servei.  Gràcies als dos!!