Compromís explica els salaris dels regidors i denuncia la manipulació del PSOE

Compromís per Alaquàs afirma que “no és cert que la proposta del Psoe siga més econòmica que la de l’oposició, ja que en la proposta que va fer l’equip de govern no s’incloïen totes les despeses”.

Després d’aprovar a l’últim ple els salaris dels regidors i davant les crítiques rebudes per part de l’equip de govern, Compromís informa que “la proposta presentada per l’oposició representa 380.368 € front als 391.200 € de la proposta del Psoe (11.00€ més cara)”.

Des de Compromís expliquen que “l’equip de govern presentà aquesta proposta al ple, a última hora; però 24h abans, en junta de portaveus, estaven disposats a aprovar una proposta de 439.145€, 58.777€ més cara que la de l’oposició”.

També remarquen que en la proposta aprovada, que s’havia presentat conjuntament amb Canviem entre Tots i Esquerra Unida, “els regidors alliberats de l’oposició cobraran un 25% menys que els regidors alliberats del Psoe”. Igualment puntualitzen que “els salaris dels alliberats aprovats aquesta legislatura no tripliquen els aprovats a l’anterior, de fet, suposen un estalvi de 3.000€, tot i tindre més gent alliberada treballant per al poble i més partits representats”

Destaquen que “per a nosaltres, és molt important, donada la situació què vivim els darrers anys, l’ètica i la moderació en els salaris, que en concret, en aquest ajuntament, han assolit cotes ben altes d’abús en legislatures anteriors, arribant a cobrar 73.000€ una sola persona del govern. Per tant, no acceptem salaris més alts del que representen la suma de 3 salaris mínims interprofessionals (27.241€). Per això estem en contra de la proposta que ha mantingut l’equip de govern durant la negociació, que pretenia cobrar salaris de 43.000 a 45.000€”.

Segons Compromís “la realitat política municipal és ara més plural i això demana una nova forma de governar, contant amb tots, i això el govern encara no ho ha entès”.

Arxivat en: Ajuntament, Hisenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *