Compromís per Alaquàs vol desmentir la notícia publicada amb data 19/3/16 al Levante EMV que afirma que accepta formar govern amb els socialistes.

Compromís mai no ha tingut a Alaquàs cap proposta per part del govern municipal o de la seua alcaldesa, la socialista Elvira García, de conformar govern o d’ocupar cap càrrec de responsabilitat política, com sí ha plantejat a uns altres partits polítics d’esquerres.

Pot ser la notícia publicada ha confós Compromís amb C’s, partit que des del primer moment s’ha posicionat al costat del PSOE local en les propostes més discutides per la resta de l’oposició.

Compromís vol insistir que s’ha mostrat, es mostra i seguirà mostrant-se disposat a seguir treballant per definir uns pressuposts de consens.

Ho varem dir a les reunions del grup de pressuposts (on hi ha una persona en representació de cada partit polític del consistori), ho varem dir al ple del 25 de febrer i ho repetírem a l’assemblea oberta del castell del dia 11 de març.

El dia 12 de març, amb motiu de la celebració de la falla d’Amiar li varem preguntar al regidor Toni Saura si anaven a reprendre’s les reunions de treball sobre pressuposts i ens va dir “en tornar de festes”.

Pot ser C’s creu que és l’únic interessat a establir uns pressuposts específics per a 2016. Nosaltres pensem que les seues declaracions responen a un doble interès: per una part, desmarcar-se de l’oposició i guanyar-se al PSOE (a qui li ve molt bé aquesta complicitat) i per una altra part amagar la seua incapacitat de sostindre la tensió de la negociació per assolir uns pressuposts més adequats a la dura situació econòmica el nostre Ajuntament i la incapacitat d’afrontar les acusacions falses del PSOE i d’Elvira Garcia a l’oposició en no eixir endavant la seua proposta.

Des de Compromís per Alaquàs seguirem treballant per aconseguir uns pressuposts millors per a 2016 i per un tracte millor a les treballadores i treballadors que, des dels distints departaments tenen la responsabilitat de dur-los a terme.