COMPROMÍS DEMANA LA RETIRADA TEMPORAL DE COMPETÈNCIES DEL REGIDOR INVESTIGAT

Compromís per Alaquàs sol·licità a l’últim plenari, celebrat aquest dijous passat, la retirada de les competències del regidor de policia Juan Antonio Oñate. El regidor del Psoe està citat a declarar en qualitat d’investigat per un presumpte delicte d’assetjament laboral a un policia. La instrucció del cas s’està portant al jutjat d’instrucció número 1 de Torrent. Compromís considera que, tot i respectar el procés judicial i, per descomptat la presumpció d’innocència del regidor, la situació és suficientment greu com per a suspendre’l, almenys temporalment, de les funcions de responsable de la policia. La portaveu, Consol Barberà, va recordar que no seria la primera vegada que un treballador d’aquest ajuntament es veu afectat per una situació laboral pareguda, encara que en molts casos no s’haja denunciat. Davant la petició de Compromís, l’alcaldessa va afirmar que no retiraria cap de les competències al regidor perquè confia totalment en ell i perquè les notícies en premsa no han de marcar l’agenda política.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *