Compromís per Alaquàs exposem les condicions mínimes per al pressupost d’enguany

Compromís hem presentat un decàleg de mesures que l’equip de govern del PSOE hauria d’assumir per tal de no obtindre el nostre vot contrari. Entre altres mesures destaquem la creació d’una mesa d’estalvi, ajustar la despesa a la baixa, prioritzar el pagament a xicotetes i mitjanes empreses, dotar d’un 1% del pressupost per a pressuposts participatius i millorar l’eficàcia del cobrament de les ordenances.
Les reunions de treball de pressuposts a Alaquàs s’han tornat a convocar des de fa unes setmanes després de més de nou mesos en que el govern del PSOE no havia convocat la comissió de pressuposts aprovada en maig de 2016.
Després de més de sis mesos de pressuposts prorrogats i amb l’antecedent de 2016 en que no es va arribar a un acord per aprovar els pressuposts, la intenció de Compromís és que el pressupost isca endavant. Des de Compromís entem que és una de les eines de treball més importants sense la qual és difícil portar endavant polítiques concretes. Consol Barberà, portaveu del grup municipal, afirma que “tendim la ma oberta a l’equip de govern, que està en minoria, per dur endavant les polítiques necessàries des de l’enteniment i la responsabilitat política que la ciutadania ens reclama. Esperem la mateixa voluntat de diàleg i responsabilitat per part de l’equip de govern a l’hora d’adoptar mesures”.

Arxivat en: Ajuntament, Hisenda, Participació i Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *