Compromís presentà el passat mes de maig una moció per a que Alaquàs tinguera un aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes, com ja tenen molts altres pobles de la comarca.
A les comissions informatives l’equip de govern va dir que ja s’havia produït algun contacte al respecte amb la Conselleria i va demanar modificar la moció. A aquesta petició Compromís va argumentar que desconeixia aquesta informació. Finalment, Compromís optà per fer una modificació del text per arribar a un acord amb l’equip de govern en la que sol•licitava dur endavant els tràmits per obrir una aulari amb la força del Ple i donant informació puntual a l’oposició de les gestions que anaven realitzant-se.
Tot i això, el grup municipal socialista va votar en contra i es va produir un empat. En cas d’empat, l’Alcaldessa decideix amb el vot de qualitat i va votar NO, quedant rebutjada la petició de l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes.
Des de Compromís per Alaquàs lamentem “que l’actitud de protagonisme i manca de diàleg del govern tombe propostes positives per a la ciutadania”.