COMUNICAT DE COMPROMÍS SOBRE LA MOCIÓ DE MEMÒRIA HISTÒRICA

Com a conseqüència del rumor que a començat a circular sobre una pressumpta imposició de canvi de nom de les falles 18 de juliol i Genovés, els partits Compromís, Canviem Entre Tots i Esquerra Unida llancem el següent comunicat per DESMENTIR LA INFORMACIÓ FALSA.
En resum, mai ha sigut la intenció dels tres partits obligar a les Comissions Falleres a que canvien els seus noms, sinó solament FOMENTAR el canvi de nom franquista (18 de juliol dia de l’alçament militar i Genovés, procurador en Corts durant el franquisme) mitjançant la informació i la subvenció econòmica en cas que existisquen perjudicis a les comissions i persones afectades. La decisió de canviar de nom sempre recaurà en les comissions falleres.
En qualsevol cas, animem les Comissions Falleres a vindre al Plenari d’aquesta nit a les 20:00 h., així com a parlar amb nosaltres.

 

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Jaime Cervera diu:

    Respeto a las comisiones falleras pero también respeto a los asesinados por el 18 de Julio y el Procurador Genovés. Ya está bien, es hora de pasar página pero para todo, para no recordar cada dos por tres a los que durante toda la vida por no permitir no permitieron ni pensar, ni vivir, ni nada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *