FELICITACIÓ A L’EQUIP DE GOVERN.

Des de Compromís per Alaquàs volem felicitar a l’equip de govern per atendre una reivindicació que el nostre grup té des del començament de la legislatura. Es tracta del compliment del Reglament d’ús del valencià, més concretament l’apartat de formació per al personal al servei de l’Ajuntament d’Alaquàs. S’ofereix al personal l’opció de formar-se i millorar el seu nivell de valencià, per a que qualsevol persona que s’adrece a l’Ajuntament puga rebre atenció en la llengua a la que s’adrece a l’administració.

Felicitem a l’equip de govern perquè s’està començant a aplicar el Reglament que va ser aprovat l’any 2001, encara que la proposta és en un horari que no correspon a l’habitual al personal i al Reglament es diu “és per això que l’Auntament organitzarà cursos de reciclatge permanent dins 1’horari laboral” (la falta ortogràfica correspon al Reglament original).

Per altra banda, lamenten que haja passat tant de temps i sols s’haja aplicat després de les reiterades reivindicacions del grup municipal de Compromís per Alaquàs. A més a més, i sense perjudici de la felicitació, recordem que queden molts altres aspectes a millorar dins dels drets lingüístics, com la correcció ortogràfica de les actes dels Plens i de les Comissions Informatives, o com la manca quasi total d’informes tècnics escrits en valencià.

Arxivat en: Ajuntament, Llibertat i Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *