COMPROMÍS PROPOSA ACOLLIR-SE A UNA SUBVENCIÓ DE 18.000€ DE LA CONSELLERIA D’IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES.

Compromís ha presentat una proposta d’acord al Ple d’Alaquàs per tal d’acollir-se a una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a elaborar un Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social i crear un Consell Municipal d’Inclusió i Drets Socials.

Com reivindiquem des de Compromís per Alaquàs, la recerca de subvencions és primordial per a obtindre fons i realitzar noves accions, perquè no és suficient amb bones intencions i aprovacions de plans si no es doten amb els recursos necessaris. Amb el deute de l’Ajuntament d’Alaquàs, les limitacions alhora d’emprendre nous projectes són un entrebanc habitual, és per això que Compromís sempre insisteix en no deixar perdre cap oportunitat, sobretot quan aquestes no representen cap cost per a l’Ajuntament.

Arxivat en: Ajuntament, Economia i Ocupació, Llibertat i Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *