Dos propostes mediambientals de Compromís aprovades pel Ple d’Alaquàs

Al Plenari d’octubre, Compromís va presentar dos mocions relacionades amb el medi ambient. La primera d’elles proposava una sèrie d’activitats concretes per enriquir la Setmana del Medi Ambient, com són l’exposició gratuïta «Les Claus del Canvi», un videofòrum i xerrades sobre consum responsable i la inclusió de revistes com «Opcions» entre els diaris que oferta la biblioteca municipal.

La segona de les mocions va estar presentada inicialment per Compromís, però va ser signada per tots els grups municipals excepte PP. Consistia en posicionament clar contra el projecte INTU MEDITERRANI de Paterna. La raó, per a Compromís, és que aquest projecte afectarà molt negativament els nostres comerços locals, els espais naturals comarcals.

Ambdues mocions van estar aprovades pel Plenari, el que per a Compromís per Alaquàs significa que som un poble compromès amb el medi ambient local i comarcal. El posicionament contra l’INTU MEDITERRANI, és clar: necessitem projectes sostenibles econòmica, social i ambientalment per a la nostra comarca.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *