Un moment de l'acte de presentació
Un moment de l'acte de presentació

Divendres 28, a les 19’30h. el saló d’actes de l’Ateneu Cultural i Esportiu estava ja completament ple.

L’acte fou presentat per Vicent Lladró i Violeta G. Carreño que, en to d’humor, varen anar entrevistant Àgueda Micó, secretària general de Més Compromís, Vicent Marzà, candidat a les Corts i exconseller d’Educació, Cultura i Esports, i la candidata a l’alcaldia d’Alaquàs Marta Murciano.

Micó i Marzà explicaren el que ha fet Compromís al govern de la Generalitat, com l’esforç per construir col·legis com el del Cremona d’Alaquàs, i el que encara queda per fer per seguir millorant la vida de les persones més vulnerables.

Marta Murciano va destacar que per a ella la política ha de posar en el centre les persones, especialment les que més pateixen, i on no arriben les competències d’un ajuntament endeutat com el d’Alaquàs, cal exigir a la resta d’administracions públiques que donen resposta.

L’acte va acabar amb la presentació dels membres de la candidatura, en la que s’integren, a més de l’actual regidora Yasmina Pérez Alalmi, seguida del professor Josep Lluís Pérez Cueco, independents com Vicent Lladró, la professora Mónica Soriano, l’historiador Pau Sarrió o l’activista Lluís Portalés.