Compromís ja fa temps que està treballant en el programa electoral replegant idees que diferents persones envien al col·lectiu, però tocava seure’s i fer una avaluació profunda del que s’ha fet durant aquesta legislatura. El passat diumenge 13 de gener, a la seu es va fer una sessió de treball on es va avaluar i plantejar nous objectius de treball. A l’avaluació varen eixir moltes coses, tant els encerts com les errades comeses al llarg d’aquesta legislatura, i que amb les noves idees tractarem de millorar.

Es va treballar profundament en què s’havia fet, analitzant les accions i propostes dutes als Plenaris: mocions, preguntes, aportacions en reunions de treball i comissions informatives…

Ara és el moment que la gent que no va poder vindre a la sessió de treball realitze les seues aportacions. Fins el proper dia 27 de gener tenim de termini per enviar les propostes per fer un canvi a Alaquàs. A partir d’aquest moment l’equip redactor del programa anirà tancant, a poc a poc, el document que tractarem de presentar el més prompte possible.

Les propostes que podeu fer poden ser de qualsevol àrea, des de medi ambient, economia, foment de l’ocupació, cultura, educació… Si tens una idea per millorar el nostre poble i vols compartir-la, envia-la al correu [email protected]. La teua idea serà enviada a l’equip redactor per a que la treballe i aquesta quede incorporada al programa que estem fent.