El diputat a Les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, recorda que aquest centre porta més de cinc anys d’endarreriment en la seua construcció, mentre els alumnes estudien en barracons, “exigim que els retalls educatius no paralitzen la seua construcció, ja no valen més excuses”.

El grup parlamentari Compromís en les Corts Valencianes després de l’accident ocorregut el passat 24 de gener, en el que va caure un mur del pati del col·legi ha presentat  novament una pregunta a la Consellera Mª José Català , signada pel diputat  Josep Maria Pañella per a conèixer quines mesures pensa adoptar la Conselleria per garantir la seguretat en el Ceip Ciutat de Cremona. I quan pensa la Conselleria licitarla construcció del nou centre educatiu.

El grup parlamentari Compromís també  ha remès una carta al Banc Europeu d’Inversions (BEI), així com una pregunta al Parlament Europeu, a través de l’eurodiputat Raül Romeva, per a esbrinar si la Generalitat Valenciana ha justificat les despeses relatives als diners finançats pel BEI per als projectes de construcció i rehabilitació de centres educatius des del 2006.

Així mateix Compromís ha presentat una sèrie de preguntes en Les Corts Valencianes perquè el Consell explique on han anat a parar els fons concedits pel Banc Europeu d’Inversions en els últims anys per a la renovació de centres educatius, a la vista de l’evident deterioració que presenten molts d’ells.

re 46831 cp cremona alaquàs