La cita de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de l’Horta Sud per a la manifestació del dia 9, serà a les 18:30h baix del rellotge de l’Estació del Nord de València, on estarem amb la nostra pancarta. Animem a tota la gent de l’Horta Sud i als centres que de manera col·lectiva acudiran a la manifestació a integrar-se en el nostre seguici.

El 9 de maig anem a la Vaga per a aturar la LOMQE!!

Mai no podran resistir una pressió sostinguda!!

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de l’Horta Sud ha criticat repetidament la LOMQE per la seua visió mercantilista de l’educació; per segregar l’alumnat i convertir l’educació en una cursa d’obstacles; per recentralitzar i adaptar el currículum a les necessitats del mercat laboral; per atacar greument la democràcia i la participació als centres i per ser una eina de privatització de l’educació pública. En síntesi, dir que la LOMQE suposa una involució del sistema educatiu a l’època franquista és més que una metàfora, és una dura realitat.

Per tot l’exposat, pensem que cal un esforç de tota la comunitat educativa de l’ensenyament públic però també de la gent treballadora i de la ciutadania en general per a aturar aquest greu atac a un dels pilars fonamentals dels nostres serveis públics, juntament amb el sistema sanitari. L’objectiu del govern és aprovar la LOMQE a mitjans del proper mes d’octubre i s’ha de fer tot el possible per a que aquesta aprovació no es puga dur a terme. En aquest sentit, totes aquelles iniciatives i accions encaminades a lluitar contra la LOMQE i les retallades en l’educació pública han de rebre el nostre suport. De la mateixa forma que prenguérem la iniciativa de convocar tancaments als centres el 25 d’abril passat, seguint la Jornada Estatal de Tancaments convocada per la Coordinadora de Marees d’Educació, ara volem donar suport a la convocatòria de Vaga d’Educació del proper dijous 9 de maig i a totes les accions previstes entorna aquesta data: concentracions, marxes, manifestacions, etc.

Només seguint, de manera persistent, acció darrera acció, convocatòria darrera convocatòria, batallant contra les retallades i les lleis regressives i de tall dictatorial, aconseguirem finalment detindre aquesta ofensiva brutal contra els serveis públics i contra la democràcia que s’està desenvolupant amb l’excusa de la crisi.
Us cridem a participar en la Vaga del proper dijous 9 i en totes les accions d’aquest dia i de dies previs. Us animem també a continuar, després de la Vaga, treballant pels mateixos objectius, fermament i sense cap interrupció. Per molta que siga la seua prepotència, mai no podran resistir una pressió social sostinguda!!
Horta Sud, a 6 de maig del 2013

Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de l’Horta Sud