Des de Compromís Alaquàs critiquen que el govern socialista de l’Ajuntament d’Alaquàs no ha aprovat els pressupostos municipals per al 2022 dins el termini i en la forma escaient, i, a més, tampoc els aprovarà en el mes de febrer.

En la legislatura anterior el PSOE d’Alaquàs va posar l’excusa d’estar en minoria per a prorrogar els pressupostos. En l’actualitat, tenint majoria absoluta tampoc és capaç de començar l’any tenint definida la política comptable.

Si fem repàs dels municipis de la comarca, la majoria aprovaren la seua previsió de comptes en el mes de desembre, com els veïns Aldaia, Torrent o Picanya. Es dona el cas de Silla que va ser el primer poble a aprovar-los en novembre mentre altres, com Xirivella o Alcàsser, ja ho han fet durant el mes de gener. Encara en queden pendents, però la majoria de corporacions no tenen el problema d’Alaquàs.

Per a la regidora Consol Barberà es tracta “D’un problema i gros, sobretot, si tenim en compte que el govern socialista té majoria absoluta, 4 regidors alliberats, a més de l’alcalde, i que amb eixa disponibilitat ja haurien pogut definir els ingressos i les despeses que han d’administrar la corporació municipal durant el 2022”.