Avui ha eixit publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la licitació per a la construcció de l’escola Cremona. Una noticia molt gratificant per a totes les persones, que des de fa molts anys, lluitem per la construcció de l’escola Cremona a Alaquàs. Els anys de lluita estan tinguent recompensa.

La Conselleria licita l’obra de l’escola per a que les diferents empreses interesades en la construcció puguen optar a ella, discrepant del model de gestió de l’anterior govern autonòmic que les assignava directament a una empresa (CIECSA) actualment investigada.

Les empreses tenen de termini fins a finals de novembre per presentar les seues candidatures i serà a mitant desembre quan s’adjudique, moment que l’empresa podrà començar a construir l’edifici. S’estima que en 18 mesos l’escola pot estar acabada des de l’inici de les obres.

Els desallotjaments per inundacions, mal oratge, caigudes d’infants, calor i fred dins de l’edifici seran coses de la memòria i les pròximes generacions estudiaran en una escola de rajola.

Ací teniu l’enllaç de la publicació.

http://www.dogv.gva.es/datos/2016/10/21/pdf/2016_8049.pdf

A més a més, vos adjuntem ací la noticia per si voleu completar la informació.

http://www.levante-emv.com/horta/2016/10/21/educacion-licita-construccion-cremona-alaquas/1482356.html