A les passades Comissions Informatives Compromís per Alaquàs tornà a preguntar per unes irregularitats en unes gratificacions realitzades des de 2015. La resposta de l’equip de govern no va ser «ens posem a treballar per arreglar la irregularitat» sinó que en contra de tota lògica, la resposta va ser tractar de desviar el tema cap a un altre assumpte, els salaris del personal de confiança i dels responsables polítics.

En concret, la gratificació és per a una persona a qui se li encomanen moltes tasques fora del seu horari habitual. Compromís pensa que si és així ha d’haver-hi un informe que justifique aquesta faena. El problema està en que la gratificació és fixa en quantitat i periòdica en el temps (no diu quan finalitzarà aquesta gratificació), mentre que la llei diu que «les gratificacions, en cap cas podran ser fixes en la quantia ni periòdiques en el seu cobrament».

Davant aquesta negativa de voler solucionar una irregularitat, Compromís està plantejant-se quines accions fer. Per a la formació «no voler arreglar una irregularitat el més prompte possible és un tema molt seriós perquè demostra que a l’equip de govern actual no l’importa incomplir una llei».