El passat dissabte 26 d’octubre de 2019, simpatitzants i militants de Compromís per Alaquàs es varen reunir en el que va ser el tret de sortida de la legislatura 2019-2023.

El primer que es va constatar va ser la reducció de representació de 3 a 2 regidors, la desaparició del personal de suport, i l’existència d’un govern municipal amb majoria absoluta, que ja ha demostrat el menyspreu pel treball de l’oposició.

A partir d’aquesta realitat, s’ha acordat fer una sèrie de canvis en les activitats dutes a terme en el nivell polític local, per tal de reajustar-se a les noves circumstàncies, seguir amb atenció les necessitats de veïnes i veïns d’Alaquàs, projectar-les per a trobar una resposta.

En l’assemblea també es varen triar els representants de Compromís per Alaquàs en diferents organismes de participació municipal, tal i com correspon a l’inici de legislatura.

Finalment es va parlar de l’acord per a concórrer a les Eleccions Generals del proper 10 de novembre dins la coalició Més Compromís, de la campanya austera que es portarà a terme pel límit legal, temporal i econòmic establert, i de les activitats que s’hi duran a terme durant les pròximes setmanes.

Al final de l’assemblea es va celebrar un dinar de germanor amb paella inclosa.