Després de 5 anys sense pressupostos per incapacitat del govern municipal del PSOE, Alaquàs tindrà un nou pressupost per al 2020. El nou govern socialista ha decidit aprofitar la seua majoria absoluta per a presentar i aprovar una proposta de comptes municipals sense facilitar tota la informació necessària a l’oposició i sense convocar reunions de propostes i debat.

El pressupost de 2020 arriba als 22 milions d’euros i conté una partida destinada a pagar el deute municipal, que a hores d’ara encara se situa per damunt del límit legal del 110%. Queda encara molt de treball per fer per ajustar l’economia de l’ajuntament a la legalitat vigent, i no és limitant la participació de l’oposició que això s’aconseguirà.

Des de Compromís per Alaquàs continuarem defensant que es cree una Mesa d’Estalvi per a millorar la gestió econòmica, que les mocions que s’aproven al Ple es doten de pressupost per a fer-les realitat, que es reduïsca la inestabilitat laboral, i, sobre tot, que s’incremente la informació i la participació en la realització de pressupostos. O el govern del PSOE té por que es sàpiguen determinades coses i que s’aporten noves i eficients idees?